Kop

Lidmaatschap

EHBO Vereniging Zwartemeer biedt aan al haar leden de mogelijkheid tot het volgen van de herhalingslessen EHBO, reanimatie en verbandleer. Deze lessen worden gegeven door erkende en daartoe opgeleide docenten EHBO/ instructeurs Eerste Hulp. Ook verzorgt de vereniging de verlenging van de diploma's bij Het Oranje Kruis (mits het verplichte aantal herhalingslessen is gevolgd).

Verder is er voor leden de mogelijkheid om actief mee te helpen bij hulpverlening tijdens evenementen. Op deze manier kunt u op het gebied van de EHBO praktijkervaring opdoen.

Wilt u als lid van EHBO Vereniging Zwartemeer verder in de EHBO, dan zou u bijvoorbeeld een cursus kunnen volgen voor de aantekening docent EHBO en/of de Lotusaantekening. Deze aantekeningen geven de bevoegdheid om op te treden als instructeur Eerste Hulp respectievelijk Lotusslachtoffer. Deze cursussen worden niet verzorgd door EHBO Vereniging Zwartemeer.

Voor meer informatie over het lidmaatschap bij EHBO Vereniging Zwartemeer kunt u contact opnemen met de heer Ronald Kleine Deters, secretaris van de vereniging.


Aanmelden als lid kan door een mail te sturen naar onze secretaris: info@ehbozwartemeer.nl

Pagina laatst bijgewerkt op 20-01-2013
P & P Webdesign